Diensten

DiVitaal verbindt alle activiteiten op het terrein van arbeidsomstandigheden en individuele gezondheid en vitaliteit met elkaar. Het Arbobeleid wordt vele malen effectiever door de juiste afstemming tussen enerzijds de preventie van en begeleiding bij verzuim en anderzijds de persoonlijke fysieke en mentale fitheid. Thema’s als gezondheid, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, maar ook mobiliteit komen samen in een totaalprogramma.

DiVitaal selecteert voor opdrachtgevers de lokale of landelijke providers, met juiste producten en activiteiten, en geven hiermee de individuele en de groepsprogramma’s invulling.

Divitaal ontwerpt voor iedere opdrachtgever een uniek platform, met de eigen ‘look & feel’. De geselecteerde regionale of landelijke leveranciers en de inhoud van de trainingen worden op dit platform achter zogenaamde ‘thema-tegels’ geplaatst.

DiVitaal brengt mensen in beweging met de juiste ondersteuning en communicatie. Medewerkers gaan zelf aan de slag met hun fysieke en mentale fitheid!