Platform

DiVitaal ontwerpt voor iedere opdrachtgever een uniek platform, in de eigen ‘look & feel’ van de organisatie. De inhoud van de trainingen met de geselecteerde regionale of landelijke leveranciers én de trainers staan op dit platform achter zogenaamde ‘tegels’.

Een uniek algoritme zet de tegels met de activiteiten die het meest zullen bijdragen aan de gewenste individuele verbetering, bovenaan in een persoonlijk lijstje. De volgorde is op basis van de eerder door de deelnemer aangegeven persoonlijke wensen plus de resultaten van de ingevulde gevalideerde (arbo-)vragenlijsten.

Via het persoonlijke dashboard krijgt iedere deelnemer inzicht in zijn of haar huidige vitaliteit en inzetbaarheid. Door op de gewenste tegel te klikken krijgt de deelnemer nadere informatie over de activiteit en kan zich hiervoor aanmelden. De activiteit wordt direct in de agenda geplaatst.

De trainingen zijn gericht op de thema’s: Fysiek, Mentaal, Ontwikkelmogelijkheden, Werk & Privé, Vitaliteit & Veerkracht en Leefstijl.