Online platform

DiVitaal biedt medewerkers een eigen platform waar ze hun fitheid op zes verschillende thema’s kunnen meten. Slimme algoritmes helpen de deelnemers om de geschiktste activiteiten en trainingen te selecteren.

DiVitaal ontwerpt voor iedere opdrachtgever een uniek platform, in de eigen ‘look and feel’ van de organisatie. De inhoud van de trainingen met de geselecteerde regionale of landelijke leveranciers én de trainers staan op dit platform achter zogenaamde ‘tegels’.

De menukaart met tegels vormt het vitaliteitsprogramma. Dit programma werkt het best als we het afstemmen op de wensen binnen uw organisatie. U kunt het zelf of samen met ons volledig op maat samenstellen.

Lees meer over ons vitaliteitsprogramma

Medewerkers vullen op gezette tijden korte vragenlijsten in. Op het individuele dashboard verschijnen de persoonlijke scores op de zes hoofdthema’s. De deelnemer krijgt hiermee inzicht in de ruimte voor verbetering per thema.

het platform signaleert bij deze medewerker verbetermogelijkheden vooral op fysiek gebied

Een uniek algoritme zet de tegels met de activiteiten die het meest zullen bijdragen aan de gewenste individuele verbetering, bovenaan in een persoonlijk lijstje. De volgorde is op basis van de eerder door de deelnemer aangegeven persoonlijke wensen plus de resultaten van de ingevulde gevalideerde (arbo-)vragenlijsten.

Via het persoonlijke dashboard krijgt iedere deelnemer inzicht in zijn of haar huidige vitaliteit en inzetbaarheid. Door op de gewenste tegel te klikken krijgt de deelnemer nadere informatie over de activiteit en kan zich hiervoor aanmelden. De activiteit wordt direct in de agenda geplaatst.

De trainingen zijn gericht op de thema’s: Fysiek, Mentaal, Ontwikkelmogelijkheden, Werk & Privé, Vitaliteit & Veerkracht en Leefstijl. Op elk afzonderlijk thema kan de medewerker zijn of haar ontwikkeling in de tijd volgen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van DiVitaal en het online platform voor uw medewerkers? We geven u graag een demo.

Maak nu een afspraak