Vitaliteitsprogramma

Samen met iedere opdrachtgever selecteren wij de geschiktste regionale en landelijke leveranciers, met juiste producten en diensten. Iedere opdrachtgever krijgt de beschikking over een DiVitaal platform op maat. De inhoud van de trainingen en workshops worden achter zogenaamde ‘thema-tegels’ geplaatst. Door op een tegel te klikken heeft de medewerker de mogelijkheid om een specifieke activiteit te kiezen, die is afgestemd op zijn of haar individuele behoefte. DiVitaal beschikt over een zeer uitgebreid netwerk van professionele providers van allerlei gezondheid bevorderende activiteiten. Sommige activiteiten vinden plaats op individuele basis, andere geschieden in groepsverband.

De ‘programmaregisseurs’ van DiVitaal smeden samen met de verantwoordelijken bij onze opdrachtgevers het Arbo-, vitaliteits- én inzetbaarheidsbeleid tot één geheel. Gezondheidsthema’s komen samen in een totaalprogramma. Om de medewerkers betrokken te houden wordt het trainingsaanbod voortdurend gevarieerd. Periodiek passen we nieuwe trainingen in en we verwijderen andere. Trainingen en workshops én de trainers die deze gaan verzorgen worden speciaal voor iedere opdrachtgever geselecteerd. DiVitaal beschikt over een zeer uitgebreid netwerk van professionele lokale en landelijke leveranciers van allerlei gezondheid bevorderende activiteiten.

Via het digitale platform kan iedere medewerker deelnemen aan het programma. Het wordt de deelnemers makkelijk gemaakt! Het toegepaste unieke algoritme zet voor iedere deelnemer die activiteiten die hem of haar het best zullen helpen boven aan de lijst van de beschikbare trainingen en workshops.

Voorbeelden van thema-tegels:

Activiteit Mantelzorgzorg Adviesuurtje
Activiteit Mindful Wandelen