Over DiVitaal

DiVitaal: duurzaam inzetbaar, levenslang vitaal!
DiVitaal is een innovatieve organisatie, die arbeid & gezondheid koppelt aan individuele duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Het Arbobeleid wordt vele malen effectiever door goede verbindingen te creëren tussen enerzijds de preventie van en begeleiding bij verzuim en anderzijds de persoonlijke fysieke en mentale fitheid. Met de juiste ondersteuning en communicatie komen medewerkers in beweging en gaan ze zelf aan de slag met hun gezondheid. Ons unieke, voor iedere opdrachtgever op maat gemaakte platform, ondersteunt het vitaliteitsprogramma. Om de medewerkers optimaal te versterken selecteren we samen met onze opdrachtgevers de geschiktste leveranciers met de beste trainingen en workshops.

Als stip op de horizon zien wij dat iedere medewerker gemotiveerd en in staat is om zijn eigen fysieke en mentale vitaliteit te managen. Kortom, fysiek en mentaal in balans te zijn en te blijven. Tevreden medewerkers, een optimale inzetbaarheid en een laag verzuim is ons doel.

Het DiVitaal management gaat voor het beste!

Nico Rienks

Nog voor de intrede van de Arbowet heeft Nico in 1992 zijn eigen Arbodienst opgericht. Daarnaast is hij bijna zijn leven lang actief in de topsport (roeien). Eerst als actief sporter en daarna als coach. De combinatie van ervaringen, enerzijds op het terrein van arbeid & gezondheid, anderzijds op het terrein van de topsport, motiveert hem om voor iedereen de mogelijkheid te creëren het beste uit zichzelf te halen. Daartoe is veel meer nodig dan de focus op verzuim. Ter wille van topprestaties moeten de allerbesten zich ook willen en kunnen verbeteren!

‘Geef medewerkers de kans om zichzelf te ontwikkelen! Eigen regie creëert betrokkenheid en motiveert.’

 

Liesbeth de Boer

De juiste begeleiding helpt patiënten op weg naar zelfredzaamheid. Zij die vanuit zichzelf in actie komen, herstellen sneller en beter. Dat is ook de ervaring die Liesbeth heeft opgedaan als fysiotherapeut en oefentherapeut Mensendieck. Liesbeth heeft al vele jaren ervaring in het verstrekken van persoonlijke adviezen en het verzorgen van groepstrainingen om lichamelijke klachten te verhelpen. Als uitdaging ziet zij nu vooral het voorkomen van al deze klachten, ook op het mentale terrein. In haar vrije tijd sport Liesbeth graag. Daarnaast organiseert ze activiteiten op de school van haar kinderen en is ze actief als interieur designer.

‘Mijn stip op de horizon is dat iedere medewerker, elke week, even aan de slag gaat met de eigen veerkracht. Ieder met zijn of haar eigen doel. Als programmaregisseur draag ik daar graag mijn steentje aan bij!’